LVI-työt kaikkiin kohteisiin Uudellamaalla ja ympäri Suomen

Ota yhteyttä!

Vehutek Oy tekee erilaiset LVI-työt Uudenmaan alueella. Sopivan projektin perässä lähdemme kauemmaskin, eli ota rohkeasti yhteyttä ja kerro palvelutarpeistasi. Palvelumme kattaa uudiskohteiden asennukset, erilaiset LVI-korjaukset sekä saneerattavien kohteiden muutostyöt. Työskentelemme joustavasti niin pienissä kuin suurissakin kohteissa, ja tarvittaessa tulemme apuun nopeasti.

Monipuolista LVI-palvelua

Saat yritykseltämme kaikki tarvitsemasi LVI-työt. Olipa kyse sitten uudisrakennuksesta, käytössä olevasta rakennuksesta tai saneerauskohteesta, voit kääntyä ammattilaistemme puoleen.

 

Palveluihimme kuuluvat: 

  • putkityöt ja LVI-asennukset

  • viemärien puhdistukset ja korjaukset

  • ilmalämpöpumppujen asennukset

  • lämminvesivaraajien asennukset ja korjaukset

  • suihkujen asennukset ja korjaukset

  • hanojen vaihdot ja korjaukset

  • pesukoneiden asennukset

  • LVI-muutokset ja -saneeraukset.

Olemme joustavia ja palvelemme tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Laatu edellä

Teemme LVI-työt laatu edellä ja autamme siten varmistamaan, että rakennuksen lämpö, vesi ja ilmanvaihto toimivat turvallisesti ja mahdollisimman energiatehokkaasti. 

 

Meillä työskentelee ammattitaitoisia ja erittäin kokeneita LVI-alan osaajia, jotka tuntevat voimassa olevan lainsäädännön ja alan standardit. Käytämme työssämme laadukkaita tarvikkeita ja materiaaleja, jotka takaavat kestävän lopputuloksen.

Kysy lisätietoja

Kaikki suunnittelusta toteutukseen

Räätälöimme palvelun tarkemman sisällön yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Voit kääntyä puoleemme pienissä LVI-asennus ja -huoltotöissä, mutta halutessasi hoidamme suuremmankin urakan kokonaisvaltaisesti suunnittelusta viimeistelyyn saakka. 

 

Suunnittelun avulla varmistamme, että LVI-järjestelmät toimivat tehokkaasti ja turvallisesti. Otamme huomioon muun muassa rakennuksen koon ja käyttötarkoituksen sekä asiakkaan tarpeet ja toiveet.

 

Hoidamme kaikki tarvittavat työvaiheet, kuten LVI-laitteiden ja -tarvikkeiden hankkimisen, putkityöt, ilmastointiasennukset ja käyttöopastuksen.

 

Jos suunnittelet muuta remonttia samalla, tutustu myös rakennus- ja remontointipalveluihimme.

Rakennus- ja remontointipalvelut
Puhelinkuvake

Teemme pienet ja suuret LVI-työt laadukkaasti Uudenmaan alueella ja tarpeen mukaan kautta maan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!