Rakennustyöt, remontit ja kunnossapito vahvalla ammattitaidolla Uudellamaalla ja muualla Suomessa

Ota yhteyttä

Vehutek Oy tekee rakennustyöt, remontit ja kunnossapitotyöt koko Uudenmaan alueella ja sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Rakentaminen ja remontit sisä- ja ulkotiloissa

Meillä on jo vuosien kokemus rakentamisesta ja remontoinnista. Voit kääntyä puoleemme sekä pienissä pintaremonteissa että kokonaisvaltaisissa saneerauksissa.

 

Teemme kaikki sisätilojen pintatyöt, kuten maalaukset, tapetoinnit ja lattioiden uusimisen. Asennamme myös kalusteet paikoilleen esimerkiksi kylpyhuoneessa tai keittiössä. Tarvittaessa kaadamme väliseiniä ja teemme huonejärjestyksen muutokset. Lisäksi remontoimme ja rakennamme ulkoterassit ja -portaat.

 

Palvelumme joustaa aina tarpeidesi mukaan, ja teemme työmme mahdollisimman kustannustehokkaasti ja etuasi ajatellen. Ammattitaitomme näkyy laadukkaana lopputuloksena.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lisää viihtyisyyttä remontilla

Sisäremontin avulla voit parantaa sisätilojen ilmettä ja lisätä viihtyisyyttä. Yrityksemme auttaa sinua viemään remontin läpi suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Halutessasi palvelemme sinua helpolla avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme kaiken puolestasi.

 

Suunnittelemme lopputuloksen, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi. Hankimme remontissa tarvittavat kalusteet ja materiaalit. Toteutamme remontin huolellisesti, ja pidämme huolta siitä, että kaikki on valmiina loppusiivousta myöten sovitussa aikataulussa.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Kysy lisätietoja

Ulkotilat hyötykäyttöön terassin avulla

Terassin rakentaminen on hyvä tapa saada lisää oleskelutilaa piha-alueelle. Terassilla voit nauttia auringosta, grillata tai vaikka vain rentoutua.

 

Rakennamme uudet terassit monenlaisista materiaaleista, kuten puusta. Voimme käyttää myös osittain tai kokonaan valmiita elementtejä – toiveidesi mukaan. Samalla voimme uusia ulkoportaat, jotta terassille tai sisätiloihin kulku on mahdollisimman helppoa.

 

Kunnostamme myös olemassa olevat terassit: vaihdamme vioittuneet terassilaudat, korjaamme terassin kaiteet ja portaat ja käsittelemme pinnat uudelleen esimerkiksi öljyämällä.

Kysy lisätietoja

LVI-työt saman katon alta

Saat meiltä lisäksi kaikki tarvitsemasi LVI-työt. Teemme esimerkiksi suihkujen asennukset ja muutokset, LVI-muutokset ja kokonaisvaltaiset LVI-saneeraukset.

 

Voit kääntyä puoleemme myös silloin, kun haluat lisätä asumismukavuutta ja parantaa kodin energiatehokkuutta ilmalämpöpumpulla. Meiltä löytyy lämpöpumppujen asentamisessa tarvittavat pätevyydet.

Lue lisää LVI-töistä
Puhelinkuvake

Teemme remontti- ja rakennustyöt suunnittelusta viimeistelyyn Uudenmaan alueella ja muualla Suomessa.

Ota yhteyttä!